Catering

Helhetslösning

Trofo Trading bespisar idag flera anläggningar såsom flyktingboenden, skolor, mm. Tack vare vår service och flexibla lösningar där vi tar hand om en del eller hela processen kring tillagningen och serveringen av mat gör oss till en uppskattad partner med nöjda uppdragsgivare.

Våra tjänster innebär antingen helhetslösning där vi tar över anläggningens kök eller att vi enbart levererar maten och låter anläggningens egna personal ta hand om serveringen. Oavsett är vi måna om att hålla en hög kvalitet under hela leveranskedjan.

Tillgänglighet

Vi är tillgängliga och kan både erbjuda cateringtjänster 3 ggr dagligen (frukost, lunch och middag) eller 2 ggr dagligen (lunch och middag). Ni bestämmer tiderna för leveransen så att dessa sker enligt överenskommelse dagligen. På så sätt håller maten vid leveransen alltid minst 74 grader.

Trofo Trading har dessutom utvecklat goda rutiner för specialkost vid önskemål om sådan från t.ex personer med dyspepsi, allergier och övriga känsliga ämnen.

Vi garanterar att samtliga krav beträffande livsmedelshanteringen som ställs av Miljöförvaltningen och Migrationsverket och övriga berörda myndigheter är uppfyllda.

Rubrik

Kontakta oss gärna för mer information.

Trofo Invest & Trading Company AB innehar F-skattsedel med en kreditvänlig rating.